KOCAELİ / DERİNCE - 15. KOLORDU ORTAOKULU

ORTAK SINAV TARİHLERİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Birinci sınavlar aşağıda beliritlen gün ve saatlerde yapılacaktır.

Ø  Ortak sınavlar ilgili günün beşinci ders saatinde (12.10 – 12.50) yapılacaktır. Sosyal Bilgiler / T.C. İnkılap Tarihi derslerinin sınavı il geneli ortak sınav olduğıu için ikinci ders saatinde yapılacaktır.

Ø  Sınavlara tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur. Sınavlara özürsüz/izinsiz katılım sağlamayan öğrencilerin ilgili ders notu sıfır (0) olarak girilecektir. Söz konusu öğrenciler için tekrar sınav yapılmayacaktır.

Ø  Rapor, hastalık gibi nedenler ile sınavlara katılamayan öğrencilerimiz durumlarını gösterir belge ile okul idaresine başvuracaklardır.

Ø  İlgili sınav notları on beş (15) gün içerisinde açıklanarak e-Okul sistemine işlenecektir.

Ø  Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

25-10-2023

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 14:14 - Görüntülenme: 405