KOCAELİ / DERİNCE - 15. KOLORDU ORTAOKULU

ORTAK SINAV TARİHLERİMİZ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem birinci sınav tarihlerimiz aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Sınavlarla ilgili aşağıdaki hususlara tüm öğrencilerimizce dikkat edilmesi gerekmektedir.

Ø  Sınavlar ilgili günün dördüncü ders saati (11.35-12.15 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ø   Sınavlara tüm öğrencilerin katılımı mecburidir. Özürsüz/izinsiz sınava katılmayan öğrencinin ilgili sınava ait ders notu Girmedi (G) olarak e-Okul sistemine işlenecektir.

Ø  Sınav günü herhangi bir özrü bulunan öğrencinin durumu, öğrenci velisi tarafından üç (3) iş günü içerisinde okul idaresine bildirilmelidir.

Ø  Sınavlarda kopya çekmek, kopya çekmeye teşebbüs etmek, toplu kopya girişiminde bulunmak gibi fiiller ilgili sınavdan sıfır (0) not değeri değerlendirilir. Sınav akışını bozacak tutum ve davranışlar ise ilgili disiplin hükümleri çerçevesinde yaptırıma tabiidir.

Ø  Sınavlar için her öğrenci ihtiyaç duyacağı kalem, kalemtıraş, silgi gibi malzemeleri yanında bulundurmalıdır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

02-03-2023

Yayın: 02.03.2023 - Güncelleme: 03.03.2023 15:05 - Görüntülenme: 294